Rolgordijn monteren

Rolgordijnen monteren is ons specialisme

Het plaatsen van rolgordijnen in uw bedrijfspand vraagt om een professionele aanpak. Uw rolgordijn monteren wordt op de juiste manier verricht door kenners van raambekleding en zonwering. Dat klinkt als een opdracht voor Gordijnmontage. Uw rolgordijn monteren, wordt bij elke stap van het proces met de hoogste mate aan professionaliteit uitgevoerd. Wij beschikken daarom over een VCA-certificering en het aanleveren van een VOG is absoluut geen probleem. Een rolgordijn monteren vormt slechts een onderdeel van ons uitgebreide aanbod. Onze diensten zijn gescheiden af te nemen maar ook in combinaties. Daarbij voeren we bij elke stap de werkzaamheden zorgvuldig uit, rekening houdend met de veiligheid. Uw rolgordijnen monteren door Gordijnmontage neemt werk uit handen en wij zorgen ervoor dat uw rolgordijnen prachtig komen te hangen in uw ruimte!

Rolgordijnen monteren in opdracht van inrichters

Wij van Gordijnmontage voeren het rolgordijn monteren en alle andere werkzaamheden uit alleen in opdracht van woning- en projectinrichters. Dat wil zeggen dat wij geen opdrachten aannemen van particulieren. Onze diensten bestaan uit onder andere:

Wij zijn in te huren als het gaat om bijvoorbeeld het opnemen van de maten van de ramen en ook het vastleggen van de opgemeten waarden. Is de meting al gedaan? Dan zijn wij in te huren voor de montage van rolgordijnen voor uw ramen. Met andere woorden, voor elk van bovengenoemde diensten apart, worden onze diensten aangeboden. Vanzelfsprekend zijn onze diensten beschikbaar in zijn geheel tot aan de montage van het geheel.

Montage rolgordijn kundig uitgevoerd

Wij van Gordijnmontage voeren onze werkzaamheden uit aan de hand van een professionele opzet en met professioneel gereedschap. Bij elk van onze projecten, hoe klein of hoe groot deze ook mogen zijn, werken wij het liefst in bedrijfskleding van onze opdrachtgever. Verder valt nog op te merken dat wij een zelfstandig opererende dochtermaatschappij zijn van Gordijnenatelier van der Lelie. Onze uitgebreide ervaring en ruime kennis vertalen zich in een uitmuntende kwaliteit van het geleverde werk dat duidelijk zichtbaar is voor u als klant. Mocht u bijvoorbeeld uw rolgordijnen op kunststof kozijnen laten monteren? Daarvoor bent u ook bij Gordijnmontage aan het juiste adres.

 

 

Contactformulier