Gordijnen ophangen

Gordijnen laten ophangen door Gordijnmontage

Als woninginrichter of projectinrichter is ook het ophangen van gordijnen onderdeel van uw opdracht. Voor u als professional is het niet meer dan logisch een partner te vinden die ten behoeve van uw opdracht de gordijnen vakkundig ophangt. Gordijnmontage is specialist op het gebied van het ophangen van gordijnen. Wij zijn daarnaast gespecialiseerd in de complete aankleding van uw raam. Het doet er dan niet toe welke type jaloezieën, vouwgordijnen, rolgordijnen, gordijnrails of gordijnroedes geplaatst moeten worden. Wij hebben kennis in en ervaring met alle soorten onderdelen en varianten van raambekleding. Belangrijk om te weten is dat wij alleen in opdracht van inrichters werken en geen particuliere opdrachten aannemen.

Uw gordijnen hangen perfect door de specialisten van Gordijnmontage

De diensten van Gordijnmontage worden los van elkaar maar ook als compleet pakket aangeboden. Onze diensten omvatten het inmeten van de ramen die voorzien worden van raambekleding en het noteren van de gemeten waarden. Heeft dit al plaatsgevonden en betreft het nu nog gordijnen ophangen? Wij bieden deze dienst ook afzonderlijk van alle andere zaken aan alsmede het plaatsen van diverse benodigde producten. Heeft u ons volledige dienstenpakket nodig? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.

Ophangen van gordijnen is onze specialiteit

Zodra de ramen voorzien zijn van de gewenste bekleding, moeten deze ook beschermd worden tegen de negatieve effecten van de zonnestralen. Gordijnen ophangen is onderdeel van ons specialisme, want wij plaatsen ook zonwering ter bescherming van de kostbare gordijnen. Gordijnen laten ophangen door Gordijnmontage betekent dat een belangrijk deel van het werk gedaan wordt door professionals. Maak het uzelf als woning- of projectinrichter gemakkelijk en neem contact met ons op over gordijnen ophangen of het plaatsen van zonwering. Gordijnmontage, de expert wanneer het gaat om raambekleding en zonwering!

 

 

Contactformulier