Gordijnen monteren

Laat uw gordijnen monteren bij Gordijnmontage

Gordijnmontage is een autonoom opererende dochteronderneming van Gordijnenatelier Van der Lelie die zich onder andere bezighoudt met gordijnrails monteren. Het totale aantal diensten aangeboden door Gordijnmontage bestaat uit montage van raambekleding en zonwering. Een goede voorbereiding van het monteren is essentieel. Hierbij kunt u denken aan het opmeten van uw ramen en het vastleggen van deze informatie dat ook behoort tot het complete dienstenpakket van Gordijnmontage. Na het inmeten volgt het monteren van de diverse onderdelen en technieken waarna het aanbrengen van de raambekleding volgt. De diensten aangeboden door Gordijnmontage zijn elk afzonderlijk of in zijn geheel af te nemen. Uit ieder geleverde resultaat, komt duidelijk naar voren dat Gordijnmontage een onderneming is met uitgebreide kennis en ervaring in het monteren van raambekleding en zonwering.

Vakkundig de gordijnrails monteren

Gordijnen monteren, voert Gordijnmontage uit in opdracht van woon- en projectinrichters. Om enkele producten op te noemen die zoal gemonteerd worden:

Gordijnmontage heeft veiligheid heel hoog in zijn vaandel staan en is daarom VCA gecertificeerd. Bij elke opdracht wordt met alle mogelijke risico’s rekening gehouden en zo goed mogelijk tot een minimum beperkt. Gordijnmontage werkt dus op een veilige manier met vakkundig gereedschap. Indien de opdrachtgever VOG vereist van Gordijnmontage is dit volstrekt geen probleem. Raambekleding en zonwering met de hoogste mate aan expertise laten monteren met het beste resultaat is waar Gordijnmontage voor staat! Veiligheid op de werkvloer klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel. Heeft u gordijnen aangeschaft en wilt u deze op de beste manier laten ophangen? Laat uw gordijnrails monteren alvorens de gordijnen worden opgehangen bij Gordijnmontage. Dan zorgen wij voor een perfect resultaat.

 

 

Contactformulier